Χρειάζεστε Βοήθεια?

Μην διστάσετε να επικοινωνήστε μαζί μας. Είναι χαρά μας να λύσουμε κάθε απορίας σας.

Διαβάστε παρακάτω τις απαντήσεις, στις πιο συχνές ερωτήσεις.

Τηλέφωνο Επικοινωνίας

+30 6993092358

Ελένη Μουστούλα

Στείλτε mail

Η Έδρα μας

Λεωφόρος Αλέξανδρου Παπαναστασίου 102 Καστέλλα Πειραιάς 18533

Στείλτε μήνυμα

Συχνές Ερωτήσεις

Τα Online Video μαθήματα, δεν είναι ουσιαστικά Online μαθήματα (δηλαδή σε ζωντανή σύνδεση), είναι Video μαθήματα που λέγονται Online γιατί δεν μπορείτε να τα αποθηκεύσετε στον υπολογιστή σας. Πρέπει δηλαδή για να τα δείτε, να είσαστε σε σύνδεση. 

Ναι όταν αγοράσετε την συνδρομή χρόνου θα έχετε πρόσβαση σε όλα τα μαθήματα (αυτά ακριβώς που αναφέρουμε στην σελίδα Video μαθημάτων συνδρομής χρόνου και στις ημερομηνίες που αναφέρουμε) χωρίς καμία μα καμία επιπλέον χρέωση. 

Μπορείτε να τα βλέπετε όσες φορές θέλετε 24 ώρες την ημέρα για 365 ημέρες. Μέτα τις 365 ημέρες αν δεν έχετε ανανεώσει με την τιμή που θα ισχύει την δεδομένη στιγμή, για το μάθημα ή για την συνδρομή χρόνου, η πρόσβαση σας διακόπτεται αυτόματα από το σύστημα. 

Η πληρωμή δεν γίνεται με δόσεις, πρέπει να γίνει καταβολή ολόκληρου του ποσού για το μάθημα – μαθήματα ή της συνδρομή χρόνου.

Θα πάρουμε σαν δεδομένο ότι κρίνουμε μόνο τα δικά μας Video Μαθήματα με τα δικά μας σεμινάρια στην σχολή. (Το αναφέρω γιατί γενικά, υπάρχουν καλά και κακά Video μαθήματα – καλά και κακά σεμινάρια).

Τα Video μαθήματα θεωρούμε ότι είναι καλύτερα από τα διαδραστικά σεμινάρια μας στην σχολή, για τους παρακάτω λόγους.

α) Στα Video μαθήματα βλέπετε το μάθημα να εκτελείτε από την δασκάλα και δεν κάνετε εσείς την τούρτα….. Αλλά, το video σας δίνει την δυνατότητα να το δείτε 1000 φορές σε επανάληψη. Με αυτόν τον τρόπο βλέπετε και την πιο μικρή λεπτομέρεια. 

β)Και στις δυο περιπτώσεις παίρνετε ακριβώς τις ίδιες πληροφορίες, τις ίδιες γραπτές καταστάσεις. Αλλά στα σεμινάρια που κάνουμε στην σχολή, ο μαθητής όταν φύγει, αν δεν προσπαθήσει να επαναλάβει την τεχνική την επόμενη κιόλας μέρα, τότε έχει ξεχάσει πολλές από τις προφορικές πληροφορίες που του δόθηκαν στο σεμινάριο. Στα Video μαθήματα δεν μπορεί να συμβεί αυτό, με δεδομένο ότι έχουμε το πλεονέκτημα της συνεχούς επανάληψης του video, οπότε δεν υπάρχει περίπτωση να ξεχάσουμε κάτι.  

γ) Υπάρχει τεράστια διαφορά κόστους ανάμεσα στα Video μαθήματα και στα σεμινάρια στην σχολή. Αν συγκρίνουμε το κόστος της συνδρομής χρόνου (320 ευρώ για περίπου  30 σεμινάρια τον χρόνο) με το κόστος 30 σεμιναρίων στην σχολή (περίπου 5.500 ευρώ τα 30 σεμινάρια) καταλαβαίνετε ότι σαφώς θα σας προτείναμε να επιλέξετε τα Video μαθήματα.

Βέβαια έχετε πάντα την επιλογή να έρθετε και σε σεμινάρια στην σχολή (υπάρχουν ανακοινωμένα στο site), για όλους όσους θεωρούν ότι θα τα κατάφερναν καλύτερα.  

Στην αρχική σελίδα του site αλλά και σε άλλα σημεία του, υπάρχει ένας τομέας με σήμα το ( i ) και γράφει “Βοήθεια εγγραφής & αγορών στο site”. Πατώντας το κουμπί που υπάρχει μεταφέρεστε σε μια σελίδα με τρία βοηθητικά video, που σας δείχνουμε αναλυτικά πως να κάνετε εγγραφή (είναι απαραίτητη) και αγορές.   

Βοήθεια εγγραφής & αγορών στο site.

Πατήστε παρακάτω και δείτε τα Video, θα σας βοηθήσει για να κάνετε γρήγορη εγγραφή & αγορές από το site.

Πάνω από 2.000 άτομα έχουν παρακολουθήσει σεμινάριά μας

Εγγραφείτε στην ομάδα μας
error: Alert: Content is protected !!