Μπορείτε να επιλέξετε να παρακολουθήσετε ιδιαίτερα σεμινάρια ζαχαροτεχνίας.

1) Οι τιμές για τα ιδιαίτερα σεμινάρια παραμένουν οι ίδιες με τα προγραμματισμένα σεμινάριά μας. Υπάρχει μόνο η δέσμευση να κλείσετε από 5 σεμινάρια και πάνω, για να μπορούν να γίνουν ιδιαίτερα.

2) Τα ιδιαίτερα σεμινάρια γίνονται μόνο καθημερινές, και οι ώρες του κάθε ιδιαίτερου σεμιναρίου, καθώς και οι υπόλοιπες παροχές, είναι ακριβώς οι ίδιες με του προγραμματισμένου (από 9:00 έως 20:00).

3) Μπορείτε να επιλέξετε οποιοδήποτε από τα σεμινάριά μας (νέα ή προηγούμενα). Εάν θέλετε να δείτε όλα τα σεμινάρια μας, (νέα και παλαιότερα), επισκεφθείτε τις “κατηγορίες” του site (στο τέλος της σελίδας αν χρησιμοποιείτε κινητό, και στην δεξιά πλευρά της σελίδας, για τους υπολογιστές).

Παράδειγμα: [Σεμινάρια τούρτες με ζαχαρόπαστα στην Αθήνα 2019] ή [Σεμινάρια τούρτες με ζαχαρόπαστα στην Αθήνα 2018] – 2017 κτλ.

Στο τέλος κάθε κατηγορίας (ενώ πιστεύετε ότι τελείωσαν τα σεμινάρια αυτής της κατηγορίας) υπάρχει ένα κουμπί ( ← Older posts) που αν το πατήσετε, θα δείτε και τα προηγούμενα σεμινάρια αυτής της κατηγορίας, πχ. του 2019 ή 2018 κτλ.

Τα ιδιαίτερα σεμινάρια γίνονται με ένα ή κάποιες φορές και με δυο συμμετέχοντες.Αυτό συμβαίνει γιατί κάποιες φορές συμπίπτουν οι ημερομηνίες, και χρειάζεται να εξυπηρετηθούν άτομα που έρχονται από επαρχία ή το εξωτερικό.

Για τα ιδιαίτερα σεμινάρια, δεν ισχύουν τα εκπτωτικά πακέτα που υπάρχουν στο site.

 

Όροι επιλογής ιδιαίτερων σεμιναρίων:

1) Για το κλείσιμο των ιδιαίτερων σεμιναρίων που θα επιλέξετε χρειάζεται προκαταβολή το 50% του συνολικού ποσού.

2) Την ήμερα κάθε σεμιναρίου θα καταβάλλεται το ποσό του συγκεκριμένου σεμιναρίου και η προκαταβολή θα αφαιρείται από τα τελευταία σεμινάρια.

Για οποιαδήποτε διευκρίνηση επικοινωνήστε μαζί μας ή μέσω της φόρμα επικοινωνίας του site, ή στο e-mail: [email protected]

Τα σεμινάρια γίνονται στην σχολή μας, Λεωφ. Αλεξάνδρου Παπαναστασίου 102– Καστέλλα, Πειραιάς.

Επισκεφθείτε το Blog μας : BLOG

 

Πάνω από 2.000 άτομα έχουν παρακολουθήσει σεμινάριά μας

Εγγραφείτε στην ομάδα μας, για να έχετε πρόσβαση στα δωρεάν Online μαθήματα μας.
error: Alert: Content is protected !!