Αγορά από κινητό τα για τα "Εκπτωτικά πακέτα"
Δείτε όλα τα βήματα για την αγορά, στις παρακάτω φωτογραφίες

Η παρακάτω βοήθεια ισχύει για όλα τα εκπτωτικά πακέτα.

Για οποιοδήποτε τυχόν πρόβλημα, αντιμετωπίσετε στην προσπάθειά σας να ολοκληρώσετε την αγορά, μπορείτε να μας καλέσετε στο 6993092358, από τις 11:00πμ. έως τις 11:00μμ.

Βήμα 1
Πατήστε στο μενού

Βήμα 2
Πατήστε στο βελάκι και ανοίξτε το υπομενού στα "Video μαθήματα".
Από το κάτω βελάκι, ανοίξτε τα Εκπτωτικά πακέτα και επιλέξτε το πακέτο που θέλετε.

Στο παράδειγμα επιλέγουμε το εκπτωτικό πακέτο των 9 βίντεο μαθημάτων Νο 1

Βήμα 3
Στην σελίδα που σας πάει πατάτε στο κουμπί "ΤΑΜΕΙΟ"

Βήμα 4α
Στην σελίδα του ταμείου, συμπληρώστε την φόρμα

Προσοχή!!! Αν έχετε κάνει ήδη έγγραφή στο site, θα πρέπει πρώτα να συνδεθείτε και μετά να συμπληρώσετε τα στοιχεία σας στην φόρμα, για να προχωρήσετε στην αγορά . Σε αυτήν την περίπτωση μετά την σύνδεση, δεν θα υπάρχουν στην φόρμα, τα πεδία με το "Όνομα χρήστη" & "Δημιουργία κωδικού πρόσβασης" όπως αναφέρουμε στο Βήμα 4β. Επίσης ,αν έχετε κάνει εγγραφή στο site και δεν συνδεθείτε, όταν πατήσετε για την αγορά, θα σας βγάλει ειδοποίηση ότι ήδη υπάρχει εγγραφή με αυτό το mail.

Βήμα 4β
Στο τέλος της φόρμας,
συμπληρώνοντας το "Όνομα χρήστη" και τον κωδικό που θέλετε, το σύστημα σας κάνει εγγραφή αυτόματα με την αγορά σας. Με το όνομα και τον κωδικό αυτόν, θα συνδέεστε για να βλέπετε τα μαθήματα. Σημειώστε τον για να μην τον ξεχάσετε.

Βήμα 4γ
Επιλέξτε τον τρόπο πληρωμής, και πατήστε "Αποστολή παραγγελίας"
Αν επιλέξετε με κάρτα ή με Paypal η συνδρομή ενεργοποιείτε σε λίγα λεπτά. Με κατάθεση στον τραπεζικό λογαριασμό, ενεργοποιείτε μόλις φανεί η κατάθεση στον λογαριασμό μας.

Αν επιλέξετε να αγοράσετε με κάρτα ή με Paypal και η τράπεζά σας, ζητήσει ισχυρή ταυτοποίηση πελάτη (SCA)

Βήμα 5
Τότε θα σας εμφανιστεί ένα παράθυρο παρόμοιο με το παρακάτω, πιθανότατα θα είναι στα Ελληνικά.
Επιλέγετε πατώντας το βελάκι, πως θέλετε να σας στείλει η τράπεζα σας έναν κωδικό (Πχ. με μήνυμα στο κινητό). Μόλις σας έρθει το μήνυμα, βάζετε τον κωδικό και ολοκληρώνεται η αγορά. ΠΡΟΣΟΧΗ έχετε λίγα μόνο λεπτά για να βάλετε τον κωδικό. Η τράπεζα σας, τον στέλνει αμέσως. Αν αργήσετε η αγορά ακυρώνεται αυτόματα. Όλο αυτό είναι μια διαδικασία που εφάρμοσαν οι τράπεζες από 2021 για την μεγαλύτερη ασφάλεια των συναλλαγών σας στο διαδίκτυο.

Μετά την αγορά

Βήμα 6
Μετά την αγορά
(και αφού έχει ενεργοποιηθεί η συνδρομή), πηγαίνετε στο μενού το ανοίγετε και αν γράφει "Αποσύνδεση" αντί για "Σύνδεση", τότε είστε ήδη συνδεμένοι με το site. Αν γράφει "Σύνδεση", τότε πατάτε και σας ανοίγει ένα παράθυρο και βάζετε το όνομα χρήστη και τoν κωδικό σας, για να συνδεθείτε.

Βήμα 7
Πάμε πάλι στο μενού και πατήστε στο βελάκι και ανοίξτε το υπομενού στα "Video μαθήματα".
Από το κάτω βελάκι, ανοίξτε τα Εκπτωτικά πακέτα και επιλέξτε πάλι το πακέτο που αγοράσατε..

Βήμα 8
Στην σελίδα που σας πάει, έχετε πάει και πριν την αγορά. Τώρα όμως που έχετε αγοράσει τα μαθήματα και είσαστε συνδεμένοι στο site, δεν σας εμφανίζει την τιμή και το κουμπί "ΤΑΜΕΙΟ" όπως πριν, αλλά σας εμφανίζει μια μπάρα προόδου. Η υπόλοιπη σελίδα παρακάτω είναι ακριβώς ίδια με πριν την αγορά. Υπάρχουν δηλαδή όλα τα τρέιλερ.
Μην μπερδευτείτε πατώντας να δείτε τα τρέιλερ.

Βήμα 9
Αυτό που κάνετε είναι να πάτε στο τέλος της σελίδας κάτω από όλα τα τρέιλερ και κάτω από το κουμπί "Όροι αγορών από το site". Θα δείτε ότι η σελίδα συνεχίζετε γράφοντας τα μαθήματα.

Υπάρχουν τα link των μαθημάτων του εκπτωτικού πακέτου που έχετε επιλέξει.
Πατάτε σε όποιο από τα μαθήματα θέλετε, (πχ. στην Ariel).

Βήμα 10
Σας ανοίγει το βίντεο μάθημα.
Πατώντας στο κουμπί "Υλικά", που είναι στο επάνω μέρος του βίντεο, απλά βλέπετε τις καταστάσεις (συνταγές - σχεδιαγράμματα κτλ.), ανάλογα το σεμινάριο. Μόνο από το κουμπί κάτω από το βίντεο, που γράφει "Πατήστε για να κατεβάσετε τις καταστάσεις" μπορείτε να κατεβάσετε και να τυπώσετε τις καταστάσεις του μαθήματος. Σε κάθε μάθημα υπάρχει και άλλο ένα κουμπί, που το πατάτε και κατεβάζετε και τυπώνετε, την "Βεβαίωση παρακολούθησης του μαθήματος"

Βοήθεια, για αγορά για τα "Εκπτωτικά πακέτα"
από (Pc ή Laptop)

Scroll to Top