Σεμινάριο – Τούρτες ζαχαρόπαστας σε μαζική παραγωγή – 26/11/2023

Νέο πρωτοποριακό σεμινάριο – Πως δουλεύουμε τούρτες ζαχαρόπαστας σε μαζική παραγωγή.

Αθήνα – Κυριακή 26 Νοεμβρίου 2023

Το σεμινάριο απευθύνεται σε επαγγελματίες ή όσους θέλουν να γίνουν επαγγελματίες στις τούρτες ζαχαρόπαστας.

Διάρκεια σεμιναρίου 9πμ. έως 8μμ.

**** Στο σεμινάριο κάθε συμμετέχοντας θα φτιάξει την τούρτα της φωτογραφίας, μαθαίνοντας με ποιο τρόπο μπορούμε να έχουμε δυνατότητα παραγωγής από ένα άτομο, 40 έως 50 μονώροφες τούρτες, δουλεύοντας μόνο 45 ώρες την εβδομάδα.

**** Οι χρόνοι παραγωγής έχουν υπολογιστεί, ΟΧΙ με βάση την δική μας μεγάλη εμπειρία και δυνατότητα, αλλά βάση ενός τεχνίτη, με μέτρια εμπειρία στην ζαχαρόπαστα.

**** Οι τούρτες με την παραπάνω δυνατότητα παραγωγής είναι μονώροφες, με διαστάσεις από 16cm – 30cm διάμετρο, ύψους 10cm και σχετικά απλά σχέδια, όπως το σχέδιο της φωτογραφίας. Θα δοθούν 30-40 ενδεικτικές φωτογραφίες σχεδίων για αυτήν την δυνατότητα παραγωγής.

Εισηγητής στο σεμινάριο θα είναι, ο Γιάννης.

Στο σεμινάριο θα διδαχθούν:

1) Πως φτιάχνουμε και πως κόβουμε τα παντεσπάνια παραγωγικά. Θα δοθεί συνταγή, εκτέλεση και χρόνοι παραγωγής.

2) Πως φτιάχνουμε την μους. Θα δοθεί συνταγή για την μους και για 15 εναλλακτικές γεύσεις, εκτέλεση και χρόνοι παραγωγής.

3) Πως στήνουμε την τούρτα - τούρτες. (Για το πάγωμα της τούρτας θα χρησιμοποιηθεί κατάψυξη). Θα δοθούν οδηγίες για την εκτέλεση και χρόνοι παραγωγής.

4) Πως κάνουμε επικάλυψη με γκανάζ σοκολάτας. Θα δοθεί συνταγή για την γκανάζ, εκτέλεση και χρόνοι παραγωγής.

5) Πως καλύπτουμε την τούρτα με ζαχαρόπαστα μετά την κατάψυξη, χωρίς να μας δημιουργείται κανένα πρόβλημα. Θα δοθούν χρόνοι παραγωγής.

6) Πως φτιάχνουμε τα διακοσμητικά της τούρτας - τούρτες ώστε να είμαστε παραγωγικοί. Θα δοθούν χρόνοι παραγωγής.

7) Πως κάνουμε απόψυξη στην παγωμένη τούρτα – τούρτες μας, χωρίς να μας δημιουργείται πρόβλημα στην ζαχαρόπαστα ώστε να έχει εμφάνιση όπως ακριβώς θα ήταν, αν απλά την είχαμε βάλει στην συντήρηση και όχι στην κατάψυξη. Θα δοθούν αναλυτικά χρόνοι απόψυξης.

Στο σεμινάριο δεν χρειάζεται να φέρετε κάτι μαζί σας (εργαλεία,ποδιές, κτλ) όλα παρέχονται από εμάς, καθώς επίσης καφές,κεράσματα και ελαφρύ γεύμα.

Κάθε συμμετέχοντας θα πάρει στο τέλος του σεμιναρίου, την τούρτα που έχει φτιάξει καθώς επίσης και γραπτή βεβαίωση παρακολούθησης του συγκεκριμένου σεμιναρίου.

Τιμή 250 ευρώ
(στην τιμή περιλαμβάνεται ΦΠΑ 24%)

Για δηλώσεις συμμετοχής στείλτε Μήνυμα - mail, πατώντας στο κουμπί επικοινωνία (αναφέροντας πάντα, για ποιο σεμινάριο ενδιαφέρεστε):

Όροι συμμετοχής στο σεμινάριο:

1)Για το κλείσιμο θέσης στο σεμινάριο χρειάζεται η κατάθεση προκαταβολής 100 ευρώ. Την ήμερα του σεμιναρίου θα καταβάλετε το υπόλοιπο ποσό, όπου θα κόβεται και η απόδειξη ή το τιμολόγιο.

2)Σε περίπτωση αδυναμίας να παρακολουθήσετε το σεμινάριο, θα έχετε την δυνατότητα αλλαγής, σε οποιοδήποτε από τα επόμενα σεμινάρια μας , αφού υπάρχει έγκαιρη ενημέρωση, μόνο με e-mail, (τουλάχιστον 15 ημέρες πριν) και εφόσον υπάρχει κενή θέση. Σε περίπτωση αδυναμίας να παρακολουθήσετε το σεμινάριο και την αλλαγμένη ημερομηνία η προκαταβολή χάνεται.

Η προκαταβολή επίσης χάνεται και σε περίπτωση μη έγκαιρης ενημέρωσης για την αδυναμία να το παρακολουθήσετε (τουλάχιστον 15 ημέρες πριν).

3)Αν για οποιονδήποτε λόγο ακυρωθεί από εμάς το σεμινάριο, η προκαταβολή θα επιστρέφεται.

Ενημερωθείτε για τα Video μαθήματα μας, με συνδρομή ενός χρόνου (ουσιαστικά στον συνδρομητή, το κάθε μάθημα θα κοστίσει λιγότερο από 10€ τον χρόνο).

Ενημερωθείτε και για τα μεμονωμένα Video μαθήματα μας .

Μάθετε από τους ειδικούς στην ζαχαροτεχνία

Εγγραφείτε στην ομάδα μας, για να έχετε πρόσβαση στα δωρεάν Online μαθήματα μας.
Scroll to Top