Όροι αγορών Online Video μαθημάτων

Όροι αγορών Online Video μαθημάτων

α) Η αγορά online video μαθήματος , online video μαθημάτων ή online video μαθημάτων με συνδρομή, ισχύει για πρόσβαση προβολής των μαθημάτων για 365 ημέρες από την ημερομηνία αγοράς. Σε αυτό το διάστημα μπορείτε να προβάλετε το βίντεο ή τα βίντεο που έχετε αγοράσει 24 ώρες την ημέρα για 365 ημέρες που ισχύει η αγορά σας(δηλαδή όσες φορές θέλετε το κάθε βίντεο). Μπορείτε επίσης να κατεβάσετε και να τυπώσετε τις καταστάσεις που συνοδεύουν κάθε μάθημα, και οι οποίες είναι σε μορφή pdf ή jpg. Μετά το πέρας των 365 ημερών η πρόσβαση στα μαθήματα διακόπτεται αυτόματα, αν δεν υπάρξει ανανέωση αγοράς καταβάλλοντας το ποσό που θα ισχύει εκείνη την περίοδο.


β) Δικαίωμα προβολής αποκτά ο πελάτης (και μόνον αυτός) με τον όνομα χρήστη και τον κωδικό που θα του έχει δοθεί. Μπορεί να παρακολουθεί τα video μαθήματα από οποιαδήποτε συσκευή επιθυμεί (Pc – Laptop – Smartphone – Tablet – SmartTV) για την χρονική περίοδο των 365 ημερών όσες ώρες το επιθυμεί.

γ) Με την αγορά ο πελάτης δεν έχει δικαίωμα υπαναχώρησης και επιστροφής των χρημάτων του, βάση του νόμων της Ευρωπαϊκής Ένωσης περί πώλησης ηλεκτρονικών μαθημάτων.

δ) Τα video μαθήματα καθώς επίσης και οι γραπτές σημειώσεις που τα συνοδεύουν, αποτελούν προϊόντα ιδιοκτησίας μας και προστατεύονται από τον νόμο περί πνευματικών δικαιωμάτων. Κάθε προσπάθεια οικειοποίησης ή εκμετάλλευσης των video μαθημάτων ή των σημειώσεων από τον πελάτη, ή από οποιοδήποτε τρίτο, μας δίνει το δικαίωμα να προβούμε σε οποιαδήποτε νομική ενέργεια απέναντί του, διεκδικώντας διαφυγόντα κέρδη.

ε) Ο πελάτης βεβαιώνει ((άρθρο 8 Ν.1599/1986) ότι τα τα προσωπικά του στοιχεία (ονοματεπώνυμο – διεύθυνση-κτλ.) που έχει δηλώσει κατά την εγγραφή στο site είναι αληθή.

Πρόσθετοι όροι αγορών Online Video μαθημάτων με μηνιαίες δόσεις (5 ή 8 δόσεις)

α) Η αγορά των video μαθημάτων με δόσεις, μπορεί να γίνει μόνο με κάρτα (Χρεωστική ή Πιστωτική). Για ασφάλεια των συναλλαγών σας από το site μας, συνεργαζόμαστε με την εταιρία Stripe έτσι ώστε να μην υπάρχει δυνατότητα να διαρρεύσουν τα στοιχεία της κάρτας σας σε τρίτους και οι αγορές σας να είναι 100% ασφαλείς.

β) Με την αγορά μιας συνδρομής με δόσεις (5 ή 8 δόσεων) χρεώνεται αμέσως MONO την 1η δόση. Αυτόματα ενεργοποιούνται τα πρώτα μαθήματα όπως περιγράφεται αναλυτικότατα στην σελίδα της κάθε συνδρομής δόσεων.

γ) Η 2η δόση θα ζητηθεί αυτόματα από το σύστημα, 30 ημέρες μετά την αγορά (50€ για τις 5 δόσεις) ή (30€ για τις 8 δόσεις).
Με τον ίδιο αυτόματο τρόπο, ανά 30 ημέρες το σύστημα θα ζητάει και τις επόμενες δόσεις (ανάλογα το πακέτο δόσεων που έχετε επιλέξει, μέχρι την λήξη του πακέτου (5 μήνες ή 8 μήνες).

δ) Για κάθε επόμενη δόση, το σύστημα θα σας στέλνει λίγες μέρες πριν, αυτοματοποιημένο e-mail για υπενθύμιση της δόσης.

ε) Από το κουμπί “Ο Λογαριασμός μου” (στο μενού του site), όπως περιγράφετε παρακάτω, ΜΠΟΡΕΙΤΕ:
1) Να ακυρώσετε οποιαδήποτε στιγμή επιθυμείτε την συνδρομή σας.
2) Να απενεργοποιήσετε την “Αυτόματη ανανέωση” πληρωμών.
3) Να ακυρώσετε την (Πιστωτική ή Χρεωστική) κάρτα σας, από το σύστημα.
4) Να αλλάξετε την κάρτα πληρωμής με άλλη (Πιστωτική ή Χρεωστική) κάρτα.

ζ) Η πρόσβαση στα μαθήματα ισχύει για 365 ημέρες από την ημέρα αγοράς της συνδρομής, με απαραίτητη προϋπόθεση να τηρείται η καταβολή των δόσεων κάθε μήνα.

η) Σε περίπτωση που επιλέξετε από τον “Λογαριασμό σας” μια από τις παρακάτω επιλογές:
1) Ακύρωση την συνδρομή σας
2) Απενεργοποίηση της “Αυτόματης ανανέωσης” πληρωμών
3) Ακύρωση της κάρτας (Πιστωτική ή Χρεωστική)
Τότε το σύστημα σας επιτρέπει να συνεχίσετε να έχετε πρόσβαση στα μαθήματα που ήδη έχουν ανοίξει μέχρι την επόμενη δόση.

Αν δεν υπάρξει πληρωμή της επόμενης δόσης, το σύστημα αποκλείει την πρόσβαση σας στα μαθήματα, θέτοντας την συνδρομή σας σε αναστολή, περιμένοντας την πληρωμή της δόσης.

Στην περίπτωση αυτή, έχετε περιθώριο 5 ημέρες να καταβάλετε την δόση, ώστε να μην ακυρώσει το σύστημα οριστικά την συνδρομή σας.
Αν ακυρωθεί οριστικά η συνδρομή σας, τότε το σύστημα διακόπτει οριστικά την πρόσβαση και στα μαθήματα που είχαν ήδη ανοίξει και δεν ισχύει ούτε για αυτά η πρόσβαση για 365 ημέρες.

η) Τα μαθήματα για κάθε συνδρομή (5 Δόσεων ή 8 δόσεων), ανοίγουν όπως περιγράφεται στις ανάλογες σελίδες των συνδρομών.


Βάση των παραπάνω:
α) Απαγορεύεται η προσπάθεια αποθήκευσης από τον πελάτη των video μαθημάτων σε οποιαδήποτε ηλεκτρονική συσκευή του. Απαγορεύεται επίσης η προσπάθεια εγγραφής των video μαθημάτων με οποιοδήποτε άλλον τρόπο.


β) Απαγορεύεται, η προβολή από τον πελάτη των video μαθημάτων και η παροχή των σημειώσεων σε τρίτο ή τρίτους.


γ) Απαγορεύεται από τον πελάτη, η χρήση των video μαθημάτων και των σημειώσεων με σκοπό το κέρδος , είτε σαν μορφή διδασκαλίας είτε σαν μορφή παροχής ή πώλησης.

Διατηρούμε πάντα το δικαίωμα να αναπροσαρμόζουμε τις τιμές των προϊόντων.

Για κάθε διαφορά αρμόδια είναι τα δικαστήρια Πειραιώς.

Scroll to Top