Αγορά από Pc τα "Μαθήματα με συνδρομή με δόσεις (8 ή 5 δόσεις)"
Δείτε όλα τα βήματα για την αγορά, στις παρακάτω φωτογραφίες.

Για οποιοδήποτε τυχόν πρόβλημα, αντιμετωπίσετε στην προσπάθειά σας να ολοκληρώσετε την αγορά, μπορείτε να μας καλέσετε στο 6993092358, από τις 11:00πμ. έως τις 10:00μμ.

Βήμα 1
Ανοίξτε τα video μαθήματα πατώντας το βελάκι να ανοίξει το υπομενού και επιλέξτε ποιες δόσεις θέλετε 5 ή 8. Εδώ για παράδειγμα θα επιλέξουμε τις 8 δόσεις.

Βήμα 2
Στην σελίδα που σας πάει πατάτε στο κουμπί "ΤΑΜΕΙΟ"

Βήμα 3
Συμπληρώστε την φόρμα τού ταμείου

Προσοχή!!! Αν έχετε κάνει ήδη έγγραφή στο site, θα πρέπει πρώτα να συνδεθείτε και μετά να συμπληρώσετε τα στοιχεία σας στην φόρμα, για να προχωρήσετε στην αγορά . Πατώντας στο σημείο που δείχνει το πρώτο βελάκι. Αν έχετε κάνει εγγραφή στο site από πριν και δεν συνδεθείτε, όταν πατήσετε για την αγορά, θα σας βγάλει ειδοποίηση ότι υπάρχει παλιότερη εγγραφή με αυτό το mail.

Αν δεν έχετε εγγραφή, συμπληρώνοντας τα πεδία "Όνομα χρήστη" και "Κωδικός" στα σημεία που δείχνουν τα κάτω βελάκια, το σύστημα σας κάνει εγγραφή με την αγορά. Βάζετε ότι όνομα και ότι κωδικό θέλετε και τον σημειώνεται, γιατί με αυτό το όνομα και κωδικό θα συνδέεστε στο site για να βλέπετε τα μαθήματα μετά την αγορά. Ο Κωδικός θα πρέπει να περιέχει αριθμούς, γράμματα και σύμβολα.
Βάζετε τα στοιχεία της κάρτα σας, ανοίγεται και διαβάζεται τους όρους αγορών, τσεκάρετε μετά το τετραγωνάκι και πατάτε το κουμπί αγορά τώρα.

Βήμα 4

Αν η τράπεζά σας, ζητήσει ισχυρή ταυτοποίηση πελάτη (SCA)

Τότε θα σας εμφανιστεί ένα παράθυρο παρόμοιο με το παρακάτω, αλλά θα είναι στα Ελληνικά.
Επιλέγετε πατώντας το βελάκι, με ποιον τρόπο θέλετε να σας στείλει η τράπεζα σας έναν κωδικό (Πχ. με μήνυμα στο κινητό). Μόλις σας έρθει το μήνυμα, βάζετε τον κωδικό και ολοκληρώνεται η αγορά. ΠΡΟΣΟΧΗ έχετε λίγα μόνο λεπτά για να βάλετε τον κωδικό. Η τράπεζα σας τον στέλνει αμέσως. Αν αργήσετε η αγορά ακυρώνεται αυτόματα. Όλο αυτό είναι μια διαδικασία που εφάρμοσαν οι τράπεζες από 2021 για την μεγαλύτερη ασφάλεια των συναλλαγών σας στο διαδίκτυο.

Μετά την αγορά

Βήμα 5
Μετά την αγορά
(και αφού έχει ενεργοποιηθεί η συνδρομή), πηγαίνετε στο μενού και αν γράφει "Αποσύνδεση" αντί για "Σύνδεση", τότε είστε ήδη συνδεμένοι με το site. Αν γράφει "Σύνδεση", τότε πατάτε και σας ανοίγει ένα παράθυρο όπως παρακάτω και βάζετε το όνομα χρήστη και τoν κωδικό σας, για να συνδεθείτε.

Βήμα 6
Ανοίγετε πάλι τα video μαθήματα και επιλέγετε ξανά το πακέτο μαθημάτων που αγοράσατε.
5 ή 8 δόσεων.

Βήμα 7
Στην σελίδα που σας πάει, έχετε πάει και πριν την αγορά. Τώρα όμως που έχετε αγοράσει τα μαθήματα και είσαστε συνδεμένοι στο site, δεν σας εμφανίζει την τιμή και το κουμπί "ΤΑΜΕΙΟ", αλλά σας εμφανίζει μια μπάρα προόδου. Η υπόλοιπη σελίδα παρακάτω είναι ακριβώς ίδια με πριν την αγορά. Υπάρχουν δηλαδή όλα τα τρέιλερ των μαθημάτων.
Μην μπερδευτείτε πατώντας να δείτε τα τρέιλερ.

Βήμα 8
Αυτό που κάνετε είναι να πάτε στο τέλος της σελίδας κάτω από όλα τα τρέιλερ και κάτω από την μπάρα "Copyright" της σελίδας. Θα δείτε ότι η σελίδα συνεχίζετε γράφοντας τα μαθήματα.

Αν προχωρήσετε παρακάτω θα δείτε ότι υπάρχουν τα link και των 40 μαθημάτων. Ανοιχτά όμως είναι μόνο τα βίντεο του πρώτου μήνα, όπως περιγράφουμε στην αρχή της σελίδας. Τα υπόλοιπα είναι κλειδωμένα και γράφουν την ημερομηνία που θα ανοίγουν ανά μήνα. Η ημερομηνία αυτή δίνεται αυτόματα από το σύστημα και είναι προγραμματισμένο να τα ανοίγει, μια ημέρα μετά από την ημέρα της κάθε επαναληπτικής δόσης σας.
Πατάτε σε όποιο από τα ανοιχτά μαθήματα θέλετε, (πχ. στην Ariel).

Βήμα 9
Μας ανοίγει το βίντεο μάθημα. Πατώντας στο κουμπί "Υλικά", που είναι στο επάνω μέρος του βίντεο, απλά βλέπετε τις καταστάσεις (συνταγές - σχεδιαγράμματα κτλ.), ανάλογα το σεμινάριο. Μόνο από το κουμπί κάτω από το βίντεο, που γράφει "Πατήστε για να κατεβάσετε τις καταστάσεις" μπορείτε να κατεβάσετε και να τυπώσετε τις καταστάσεις του μαθήματος. Σε κάθε μάθημα υπάρχει και άλλο ένα κουμπί, που το πατάτε και κατεβάζετε και τυπώνετε, την "Βεβαίωση παρακολούθησης του μαθήματος"

Βοήθεια, για αγορά από (Κινητό ή Tablet). "Online video μαθήματα με συνδρομή σε δόσεις"

Διδάσκουμε πάνω από το 90% των τεχνικών στην ζαχαροτεχνία

Εγγραφείτε στην ομάδα μας
Scroll to Top